مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

بنده دوماه پیش یک ماشین خریداری کردم به عنوان بی رنگ ک ک الان متوجه شدیم ماشین کامل رنگ شاسی جوش سقف تعویض ک کارشناس تعویض پلاکم ب ما گفت ماشین پلمپ .فروشنده با کارشناس ک خود یارو شمارشو داد بود تبانی کرده بودن الان گوشیشون خاموش ماشینم ب نام یکی دیگه بود ک مریض بود عقب افتاده بود گفتن ب خاطر مالیات زدیم ب نام ایشون برگه کارشناسیم که زد بود بی رنگ و از داخل مدارک برداشتن ما هیچی نداریم اما ماشین خیلی افت قیمت داره آیا می‌توانیم شکایت کنیم اما کل مراحل دفتر اسناد هم خود یارو سه نفری حتی تو بانک‌مرکزی همراه ما بودن

پاسخ ها :

ایمان جمشیدی

جناب آقای ایمان جمشیدی :

با توجه به توضیحات شما بهتر است تحت عنوان کلاهبرداری طرح دعوی کیفری کنید