مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان

با سلام، بنده چند ماه پیش یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام و قرارداد فی ما بین با حضور یک نفر شاهد منعقد شد. در زمان تنظیم قرارداد واحد فاقد سند رسمی بوده و طبق گفته مالک سند مادر(که البته آنرا ندیده ام) به اسم مالک و شریکش که مرحوم شده اند است هر کدام 50 درصد. در قرارداد نوشته شده که انتقال سند رسمی منوط به حل مشکلات وراث و حضور وراث در دفتر خانه اسناد رسمی بوده و تا زمان حل مشکل فروشنده تعهدی در مورد انتقال سند رسمی ندارد. آیا برای فروش این واحد آپارتمانی از نظر قانونی مشکلی برای بنده ممکنه پیش بیاید؟ راه چاره چیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ بله باید همه وراث بیع را تنفیذ کنند در صورتی که نکنند قرارداد باطل است .

ایمان جمشیدی

جناب آقای ایمان جمشیدی :

سلام با توجه به سوال شما مشکلی وجود ندارد شما بایستی تحت خواسته های الزام به تنطیم سند رسمی و تسلیم آپارتمان اقدام به عمل بیاورید