مشاوره حقوقی رایگان - قرعه کشی خانگی

سلام ما 4 تا قرعه کشی خانگی داشتیم ماهی 240 میدادیم از سال 96 بعد امسال تیر ماه تموم میشده پارسال شنیدیم که کلاه برداری کرده دیگه پول بقیش پرداخت نکردیم به حساب خودمون 13میلیون 200 دادیم فقط یه رسید کارت به کارت عکس داریم و دوتا شاهد که پول میبردن درخونشون میدادن و بیشتریاش رو به پدرش میدادیم که اون هم الان مرده. ما فهمیدیم کلاه برداری کرده پول بالا کشیده بهش گفتیم گفت نه بیاین آرایشگاه دارم قرعه کشی میکنما ما رفتیم همون ساعت بعد زنگ زدیم برنداشت بعدش که برداشت گفتش من قرعه کشی کردم ما دیگ پیگیر نشدیم تا تیر که به گفته خودش تموم میشد پیگیر شدیم دیدیم هیچی به هیچی بیشتر ادما که با ما بودن شکلایت کردن پول گرفتن الان ما به چه عنوان شکایت کنیم ایا میشه پولمون بعد چندماه از تمام شدن بگیریم و با اون دوتا شاهد و یه رسید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست مطالبه طلب بدهید با شهود و رسید ها حتما به کل پرداختی میرسید