مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر

باسلام اگر کسی بدون اطلاع با ماشین خود حدود 9کیلوگرم تریاک با شخص دیگری که صاحب مواد بوده دستگیر شود و متاسفانه طرف اونو گول زده (به دلیل سابقه دار بودنش) و به صرف اینکه با پرداخت جریمه ازاد میشود جرم را به گردن گرفته و اعتراف نموده اما پس از تشکیل دادگاه، دادگاه محترم حکم جلب ان شخص را صادر کرده اما متاسفانه شخص به دام نمی افتد، حکمش چیست؟ ضمنا شخصی که اعتراف نموده سابقه ندارد

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. اقدام شخص در قبول مسؤوليت كيفري به معني ارتكاب جرم خلاصي متهم از محكوميت است. همچنين، چنانچه متهم اصلي پرونده، با تلاش هاي فراوان، جلب نشود، غياباً محكوم خواهد شد.