مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه به همسر

من و همسرم هر دو شاغل هستیم 9 ساله ازدواج کردیم درگیر مشکلات هستیم. اموالمان کلا به اسم همسرم هست همسرم حق مالکیت برای من قائل نیست الان من یک ماشین به اسمم در اومده همسرم میگه در صورتی تکمیل وجه میکنه که من تعهدنامه امضا کنم که در صورت متارکه ادعایی برای ماشین نداشته باشم ، آیا همچین تعهد نامه ای وجه قانونی داره؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام تعهد نامه ،قول و قرار است در صورت پایبندی و عدم پایبندی باید اثبات بشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانبد با مراجعه به دفترخانه تنظیم کنیپ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به درستی تنظیم شده باشد معتبر است