مشاوره حقوقی رایگان - ترک سیلندر

باسلام .من حدود یکماه پیش یک وانت مزدا خریداری کردم و امروز متوجه شدم که سیلندر ماشین ترک خورده و خیلی حرفه ای چسب زدن که مشخص نباشد . وفروشنده حاضر به فسخ معامله یا پرداخت خسارت نیست. باتوجه به اینکه قولنامه دستی نوشته است و چیزی در رابطه با سلامت ماشین در آن قید نشده است میتوانم شکایت کنم و طلب خسارت یا فسخ معامله کنم

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله میتوانید شکایت کنید نیازی نیست که در قرارداد نوشته شده باشد . عیب پنهان یا عیبی که با تدلیس پوشانده شده نیازی به تصریح در قرارداد ندارد و شما میتوانید تقاضای فسخ قرارداد یا گرفتن خسارت یا عرش را بنمایید.