مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

با عرض سلام. شوهر من عدم تمکین داد و من هم در جلسه گفتم که مشکلی ندارم و همین الان با شوهرم بر میگردم. و قاضی با تمام این حرفها الزام به تمکین داد. بعد از ان دیگه خبری از شوهرم ندارم و با فرستادن اظهارنامه برای دادن کلید به من جوابی به من ندادن و حتی پلیس 110 بردم و همسایه ها گفتند اصلا ایشان اینجا زندگی نمیکنن و من هم اعتراض زدم سوال من این است که تا قبل رسیدگی به جلسه اعتراضم چه طور میتوانم برای گرفتن کلید شکایت کنم با چه عنوانی؟؟ البته قبلا ترک انفاق زدم و ایشان با عدم تمکین اون شکایت را برنده شدن .

پاسخ ها :

تهمينه  شرافت

تهمينه شرافت :

استان :

با سلام شما اظهارنامه مجدد بنویسید و خواستار مراجعه به منزل و کلید را بخواهید و فقه را از باب حقوقی از بعد تاریخ قطعیت دادنامه تمکین بخواهید