مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام خسته نباشید یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم.منو با خانومم جرو بحث کردیم رفت خونه پدریش الان دومی شکایت هس میکنه آخرش محکوم به پرداخت نفقه خانومم با دوتا بچه کوچیک دارم خوب آخرین ابلاغیه که اومد اجرائیه بعد پرسیدم اجرای احکام نره فقط نفقه خانوم تو پرداخت کن با بچه هات منم شکایت هیچی نکردم خانومم رو الان من چه اقدام کنم خدا نکنه فرداش طلاق درخواست بده بعدش من محکوم نشم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

شما باید بلافاصله به اجرای احکام مراجعه و مبلغ نفقه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید
در غیر این صورت بعد از گذشت 6 ماه از ابلاغ اجراییه ترک انفاق ، زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید اظهارنامه الزان به تمکین برای ایشان بفرستید . جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نفقه را طبق اجرائیه صادر شده پرداخت کنید تا بواسطه عدم پرداخت نفقه، موجبی برای طلاق به درخواست زوجه بوجود بیاید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید نفقه را پرداخت کنید
و دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید