مشاوره حقوقی رایگان - اذیت و آزار پدر مادرم توسط برار کوچکم

من فرزند ارشد خانواده هستم برادر کوچکم که فرزند آخر خانواده است چند سالی است که چند بار از خدمت سربازی فرار کرده است
والان به مواد گل و کیمیکال احتیاط دارد وسر کار هم نمی رود وبا زور و قلدری و عابر ریزی از پدر و مادرم طلب پول برای تهیه مواد وامرات روزانه می‌کند پدر و مادرم بارها از پرداخت پول امتناع کردن ولی ایشان با ورداشتن وسایل خانه واقدام به فروش می کند مادرم بارها با چشمانی گریان وعا جزانه ازمن طلب کمک کرده
چه کار باید انجام بدهیم لطفا راهنمائی راهکار برای من بدهید ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از ایشان دردادگاه شکایت نمایید. و اینکه جهت سرباز فراری بودن به پلیس اطلاع دهید تا جلب گردد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صورتجلسه کنید پدر و مادر و شما امضا کنید بعد پدر و مادرتان ازطریق دفتر الکترونیک قضایی ازش به جرم اعتیاد به مواد و اذیت و ازار شکایت کنند به دادسرا تا ببرندش کمپ ترک اعتیاد