مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر

سلام.. بنده سه سال پیش منزلی خریدم قولنامه کردم بعد از یک سال چک داشتم از ترس اینکه منزل از دستم بره قولنامه نوشتم بنام خانم خرید و فروش و مبلغ ولی پولی رد و بدل نشد.. متن قولنامه نوشتیم سه دانگ مهریه و نفقه سه دانگ بنام فرزندان که به سن قانونی نرسیدن و همسر حق خرید و فروش ندارد مگر در حضور و امضا شوهرش و تنها بازسازی تعمیرات و اجاره دادن میتواند، و یک ماه پیش به من گفت از خونه برو بیرون منزل خودمه و مهریه و نفقه اجرا گذاشته،، همه مدارک و قولنامه پیش خودمه من میتوانم شش دانگ یا سه دانگ را پس بگیرم،، با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با دادخواست و ارائه قراردادتان مطالبه مهریه ایشان بلاوجه خواهد شد