مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه معوقات مبلغ آب چاه کشاورزی

مدت 14 سال است اب زمین کشاروزی خود را به دلیل اینکه بهره برداری نمیکردم به زمین مجاور خود که از اقوام هستند دادم. 4 سال اول از اب رودخانه سهم زمین بنده و 10 سال اخیر از اب چاهی که سال 92 حفر گردید استفاده کرده اند ولی تا کنون مبلغی بابت استفاده از اب زمین پرداخت نکرده اند.
چطور باید پول اب سالهای پیش را محاسبه کرد؟
آیا می توان قیمت اب سال جاری را مبنا قرارداده و در سالهایی که از چاه استفاده شده ضرب کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

درود کاربر محترم شما درخواست کارشناس دادگستری از شورای حل اختلاف نمایید تا برای شما برآورد قیمت نمایند و اگر ایشان بر طبق آن قیمت پرداخت نکردند دعوی مطالبه اجرت المثل مطرح نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. به توجه به میزان آب خروجی و مصرفی درهرسال،هزینه های چاه عمیق، محل چاه و… هزینه ها در هرسال متفاوت است. و بایستی توسط کارشناس محاسبه گردد.