مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند با مبایعه نامه قبلی

سلام. مادر من یک ملک رو به صورت مبایعه نامه ای خرید. بعد به من فروخت ولی من نتونستم پولش رو بدم. حالا میخواد به نام خودش سند بگیره و من هم چون پولی بهش ندادم با این قضیه مشکلی ندارم. حالا با توجه به این که مبایعه نامه بین من و مادرم کد رهگیری داره، آیا اگر ایشون بخوان به نام خودشون سند تک برگ بگیرن می تونن یا حتما باید به نام من که آخرین مبایعه نامه رو دارم سند گرفته بشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سند بنام شما صادرمیشود. مگر مجددا از طریق مبایعه نامه به مادرتان انتقال دهید