مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی سرقت

باسلام و عرض خسته نباشید. بنده خودرویی را چندروز قبل از اینکه قولنامه بنویسیم به پسرخاله ام دادم و از آنجائیکه قبلا هم برای انجام امور شخصی به ایشان خودرو می دادم و اطمینان داشتم این کار را کردم. قولنامه دستی بود چون ایشان مبلغی بعنوان پیش پرداخت و قرار بود ماهانه مبلغی را بعنوان قسط بپردازد که درست پرداخت نکرد و من خودرو را از ایشان پس گرفتم و پشت قولنامه دستی تاریخ برگرداندن را نوشتیم. فردای آن روز خودرو سرقت شد و بنده به کلانتری محل اعلام سرقت کردم و چندروز بعد از کلانتری منطقه ای دیگر با بنده تماس گرفته شد که سریعا به آنجا مراجعه کردم و متوجه شدم که با خودروی بنده سرقت لوازم خودرو انجام شده. یکی از این سرقت ها تاریخش قبل از نوشتن قولنامه بوده و روزی بوده که خودرو نزد پسرخاله بنده بوده و پدرشان هم شاهد است و حاضر به شهادت در دادگاه می باشد. حتی فیلمی هم شاکی تهیه کرده و به دادسرا ارائه داده. اما حالا ایشان معلوم نیست کجاست و من بعنوان مالک خودرو متهم شدم. البته شاکی را پیدا کرده و رضایت (محضری) او را جلب کردم. آیا با وجود اینکه رضایت شاکی قبل از صدور حکم بوده و من هم جرمی مرتکب نشدم مجازاتی متوجه من هست؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
اگر رضايت قبل از صدور كيفر خواست بوده به احتمال زياد تبرئه ميشود ولي احتمال محكوميت به دليل جنبه عمومي جرم براي شما وجود دارد
بهتر است در پرونده تأت به وكيل مراجعه نماييد تا ايشان پرونده را مطالعه نمايد