مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام. بنده یک جوان 35 ساله هستم و دارای سابقه کیفری. حدود 5 ماه هست که از زندان آزاد شدم. الان دوباره در محله ما سرقتی پیش اومده و من از این کار هیچ خبری نداشتم. از من شکایت شده حالا ابلاغیه برای من آمده برای دفاع از اتهام انتسابی. میخواستم بدونم دادگاه برم من باید چکار کنم برای این که ثابت کنم من در سرقت با خبر نبودم و روز دادگاه اگر ضامن لازم هست ببرم یا نه؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به محتوای ابلاغیه دارد ومخصوصا قید عدم حضور جلب است