مشاوره حقوقی رایگان - ارش البکاره

با سلام. خانمی هستم که مورد تجاوز قرار گرفتم. فرد با فریب من را به خانه برد. سپس به زور به من تجاوز کرد. قصد دارم شکایت کنم و دیه ی بکارتم را بگیرم. تجاوز در شهری که محل سکونتم نیست اتفاق افتاد. اگر در همان شهر شکایت کنم ممکن است پرونده در شهر محل سکونتم پیگیری شود؟ در حد عکسهای دونفره و اسکرین شات چت مدرک دارم که فرد اقرار به تجاوز کرده. چقدر احتمال دارد دیه ام را بگیرم؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در شهر محل اتفاق موضوع رسیدگی وپیگیری میشود.
نتیجه مشخص نیست بستگی به دفاعیات و تشخیص دادگاه دارد. بدوا به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در شهر محل وقوع جرم شکایت کنید.ادله اثباتی بررسی می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در همان شهر رسیدگی انجام میشود و این عمل تجاوز نیست