مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو

من ماشینی را که فروختم به دلیل عدم تعویض پلاک دو ماه پیش دستور توقیف گرفتم.الان ماشین به فرد دیگری از شهر دیگری فروخته شده.من به خریدار جدید گفتم باید ضمانت بده که تعویض پلاک میکنه.قبول نکرد الان اظهارنامه اومده که تا 24 ساعت برم فک پلاک.ایا اون میتونه من رو محکوم به پرداخت هزینه ای کنه؟من چی کار کنم بهتره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید به همان مرجعی که توقیف کرده درخواست صدور دستور فک پلاک را بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌توان شخصی را الزام به دادن وکالت‌نامه نمود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید درخواست فک پلاک بدهید به دلیل آنکه پلاک در ید خریدار است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مگر شما خودتان تعویض پلاک نمیخواستید ؟! الان خریدار جدید میخواهد اینکار را انجام بدهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله بهتر است هرچه سریعتر فک پلاک کنید