مشاوره حقوقی رایگان - اخذ جریمه توسط مدیر ساختمان

سلام .وقت بخیر
مدیر ساختمان برای قرار دادن کفش جلوی درب خانه، و روغن ریزی ماشین در پارکینگ جریمه 600 هزار تومان اعمال کرده است. با اینکه بنده شارژ ساختمان را به کلی تسویه کرده ام تگ های آسانسور و ورود و خروج ساختمان را برایم بسته است.
آیا چنین حقی را دارد؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام هرچند قراردادن کفش نقض مقررات ساختمان است اما مدیر حق تعیین جریمه ازین بابت ندارد روغن ریزی هم چنانچه به ساختمان خسارت وارد کرده باید در مرجع قانونی تعیین خسارت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست از خدمات استفاده کنید نیاز به خسارت می‌بایست دادخواست بدهند اما در کل با توجه به اینکه همسایه هستید بهتر است این موضوع را حل کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتواند. و فقط باید از طریق دادگاه لقدام کند شما به پلیس زنگ بزنید صورتجلسه کند و شکایت ممانعت از حق کنید