مشاوره حقوقی رایگان - تصادف دو ماشین

سلام وقت بخیر
بنده سر چهار راه چراغ رو تا زمانی دیدم سبز بوده مثل اینکه زمانی وارد چهارراه شدم زرد شده و بعد قرمز ولی من چون وسط چهارراه بودم با دنده دو داشتم رد میشدم و دو ماشین دیگه هم بودن وسط چهار راه ناگهان ماشینی که پشت چراغ قرمز بوده چراغش سبز میشه و با سرعت چنان وارد چهارراه میشه که ماشین من از وسط دو تا در ماشین فرو میره و میچرخه وسط چهاراه بخاطر شدت ضربه، الان افسر منو مقصر 95 درصد اعلام کردن ایا این رای درسته؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
امکان اعتراض به کروکی و نظریه افسر راهنمایی وجود خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر افسر راهور ملاک است
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ما افسر کارشناس پلیس نیستیم ولی میدانم که شما میتوانید به شورای حل اختلاف شکایت کنید تا کارشناسان سه نفره بررسی کنند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تشخیص میزان تقصیر با کارشناس راهنمایی و رانندگی می‌باشد � صورتی که قبول ندارید می‌توانید به نظر ایشان اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این نظر کارشناسی می‌باشد شما می‌توانید به نظر کارشناس اعتراض نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین می نماید
چنانچه اعتراض دارید بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع کنید یا‌وکیل اختیار نموده و لایحه تخصصی تنظیم گردد…

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص در این موارد با کارشناس است در مهلت مقرر اعتراض نمایید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید اعتراض به نظریه افسر راهور داشته و تقاضای ارجاع به کارشناس رسمی داشته باشید، ضمن تقاضای بازبینی تصاویر دوربین امکان اظهار نظر بهتر وجود خواهد داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین‌کننده مقصر بر عهده افسر راهنمایی و رانندگی است.
اگر در این خصوص اعتراضی دارید در مهلت مقرر نسبت به اعتراض اقدام بفرمائید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان اعتراض وکارشناسی مجدد وجوددارد. ولی معمولا در موارد مشابه شما ،نظریه افسر صحیح است. به جهت حرکت عرضی درمعبر عبور ممنوع شده به دلیل چراغ قرمز.وحرکت مستقیم عبور آزاد،خودرو پشت چراغ سبز.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به نظریه کارشناس اعتراض بزنید البته تامین دلیل با جلب نظر کارشناس باید مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، چنانچه اعتراضی داشته باشید میتوانید در مهلت قانونی به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمامیتوانییدبه نظریه کارشناسی اعتراض نمایید