مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام من به هنگام اذان مغرب درمنطقه مسکونی دارای تابلو مربوطه احشام خود را از عرض جاده عبور میدادم که یک ماشین با سرعت بالا با انها تصادف کرد و تعدادی از احشام تلف شدند. درصد تقصیر طرفین در بروز تصادف چگونه محاسبه میشود و چقدر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر 7دمت شما در وهله اول کارشناس راهور باید نظر فنی خود را اعلام کند هرچند نیز نظر ممکن است مستند رای دادگاه قرار نگیرد ولی معمولا مستند صدور رای قرار می‌گیرد و البته نظر کارشناس راهور قابلیت اعتراض در فرجه خاصی را دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس بر اساس موقعیت و میزان سرعت تصمیم میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موضوع را کارشناس راهور تشخیص میدهند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کارشناس تعیین می کند اما داشتن تابلو و سرعت بالا در میزان قصور ایشان‌موثر است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
موضوع را کارشناس مورد بررسی قرار میدهد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. کارشناس تصادفات با بازدید محل میزان تقصیر طرفین را مشخص می نماید. لیکن آیا احشام شما در زمان تاریکی دارای علائم بازدارنده بوده اند یاخیر ؟به حال کارشاس با توجه به این که هرفرد چقدر رعایت نظامات را کرده است میزان تقصیر را مشخص می نماید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد تقصیر توسط کارشناس راهنمایی مشخص خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نظر کارشناس راهور در این خصوص تعیین می کند میزان تقصیر طرفین را که معمولاً هم مستند رای دادگاه قرار می گیرد �ا شما می‌توانید به محض وصول نظر کارشناس یا ابلاغ آن به شما به آن اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده تعیین مقصر با پلیس راهور است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ملاک نظریه کارشناس رسمی دادگستری وبر اساس ان میزان تقصیر مشخص شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درصد حادثه توسط کارشناس رسمی قوه قضائیه مشخص خواهد شد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

درصد را کارشناس راهنمایی تعیین می نماید باید شکایت نمایید جهت سیر مراحل کارشناسی

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این موضوعات جهت بررسی و معاینه محل ، به کارشناس ارجاع میشود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بستگی به نظر کارشناس دادگستری دارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به نظر کارشناس تصادفات رانندگی دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ممکنه 50 50 بشه البته احتمالا. و این موضوع توسط افسر کارشناس مشخص خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تعیین مقصر با کارشناسی رسمی دادگستری ست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کارشناس با بررسی وضعیت تصادف میزان درصد را تعیین می کند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

توسط كارشناس و اوضاع و احوال محل اظهار نظر خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توسط کارشناس تعیین می گردد چنانچه قوانین توسط شما رعایت شده باشد در میزان تقصیر طرف مقابل موثر می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مقصر توسط کارشناسان رسمی مشخص میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهارنظر کارشناس است و درصد تقصیر توسط ایشان تعیین خواهد شد لیکن شما نیز می توانید به نظریه مذبور اعتراض نموده و درخواست کارشناسی مجدد نمایید