مشاوره حقوقی رایگان - سند ضمانت پول قرض

سلام من میخوام سند خونه م رو پیش دوستم گرو بزارم و ازش پول قرض بگیرم.قراره 2ماهه پولو برگردونم . با سودش . میخوام بدونم رسیدی که باید ازش بگیرم و رسیدی که برای گرفتن پول باید بنویسم و امضا کنم باید چه متنی داشته باشه.اینم بگم وجه قرضی15میلیونه و ارزش خونه م خوب خیلی بیشتره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یه رسید عادی بگیرید چون لاشه سند ارزش خاصی نداره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قراردادی بین خود تنظیم کنید
برای تنظیم سند رهنی به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
چنین کاری را انجام ندهید
برای 15 میلیون هیچ شخصی سند خانه را به دیگری نمی دهد
ممکن است در آینده مشکل ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ارتباطی به ملک موجر ندارد وام ودیعه اصلاً ارتباطی به مالک ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای 15 میلیون تومان بهتر است که از وثیقه دیگری استفاده کنید و سند خانه گزینه مناسبی نمی‌باشد. به عنوان مثال از سفته استفاده بفرمائید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. توصیه میشود برای چنین مبلغی سند را گرو نزارید و از چک یا سفته استفاده کنید و فی نابین خود هم قرارداد تنظیم نمایید و با ذکر شماره چک یا سفته به جنبه امانی بود اسناد هم اشاره تمایید. بهتر است دو نفر شاهد نیز امضا نماییند. در صورتی ک سند منزل را میخاهید بگزارید بهتر است به دفتر اسناد مراجعه و قرارداد رهنی کامل تنظیم نمایید. موضوع را ساده نگیرید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، بهتر است از اسناد دیگری مثل چک و سفته استفاده نمایید. و حتما جنبه امانی بودن قید گردد