مشاوره حقوقی رایگان - رهن سند

با سلام
ما جهت کاری نیاز به مبلغ یک میلیارد داریم و یکی از دوستان گفته که این پول را یکساله به ما قرض می‌دهد بدون درخواست سود.
اما جهت این کار گفته سند خانه مان که حدود 5 میلیارد می‌ارزد باید ضمانت باشد. به این نحو که طی قراردادی سند برای یکسال به نام ایشان زده شود.آیا این کار متداول و قانونی است؟
چه مشکل و تبعاتی میتواند داشته باشد؟
با سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اگر انتقال قطعی صورت گیرد مشکل پیش میاد.
شما می توانید سند رهنی تنظیم کنید که اگر به تعهد خود عمل نکرد بتواند با درخواست فروش ملک پول خود را دریافت کند.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگربصورت قرارداد تنظیم کنید مشکلی نیست

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام درصورت عدم پرداخت به موقع مبلغ می تواند سند ومنزل شما را بنام خود نمایید توصیه می شود حتما بایک وکیل مشورت وتحت نظر ایشان قرارداد قانونی منعقد نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توصیه نمی گردد باید قرارداد تخصصی و با رهن و وثیقه گذاشتن تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر اگر انتقال قطعی صورت گیرد مشکل پیش میاد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...خیر حتی در مورد وام گرفتن از بانک و وقیقه گزاشتن ملک هم سند به نام بانک زده نمیشه فقط یه سند محضری تنظیم میشه که اگر وام پرداخت نشد بانک بتونه حخونه رو مصادره کنه...شما هم به دوستتون یه تعهد محضری میدید ولی سند خونه خیر.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این روش متداول نیست و مشکل ساز خواهد شد شما می توانید با مراجعه به دفتر اسناد رسمی ملک را به نفع وی به رهن بگذارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابدا چنین کاری نکنید شما باید ملک در قبال این مورد در رهن وی قرار بگیرد نه اینکه بنام وی شود

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

خب وقتی سند رو به اسم ایشون بزنید، مالک بوده و میتونه هرکاری بخواهد باهاش بکنه.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام پیشنهاد می گردد که همچین کاری را انجام ندهید،نیازبه گفتگودارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بهتر است این کار را نکنید و به جای سند قطعی خانه. سند رهنی در محضر تنظیم کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
خیر چنین کاری متداول نیست. انجام ندهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت ریسک دارد. به صورت رهن تنظیم شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام خیر اگر انتقال قطعی صورت گیرد مشکل پیش میاد.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بعدا ممکن است پس ندهد و دستتان هم به جایی بند نیست و نمیتوانید صوری بودن معامله را ثابت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله. سند رهن در دفاتر اسناد رسمی تنظیم شود. در صورت عدم پرداخت در سر رسید، راهن می تواند مبلع مزبور را از محل رهن وصول کند. تاکید می شود سند رهن تنظیم شود و نه اینکه خانه را به نام وی کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

متدوال است اما قانونی نیست، هرچند منع قانونی ندارد اما پر ریسک است و ممکن است تبعاتی به همراه داشته باشد