مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول قرضی از همسر

سلام وقت بخیر من چند سال هست که از خانواده ام پول قرض گرفته وبه همسرم داده ام برای ساختن خانه یکی از انها وام به نام پدرم بوده خودش قسط ان را داده الان که پولشان را میخواهند همسرم منکر میشود وهر دفعه مرا به فحش وناسزا میگیرد وکتک میزند ومیگوید پول چی من از کسی پول نگرفتم خودت گرفتی خودت بده حتی به اسم خود من نیز 4میلیون وام گرفتیم وان را هم نداده الان من باید چگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید علیه همسرتان طرح دعوی بخواسته مطالبه وجه مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدرتان می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و سپس دا‌دخواست مطالب وجه بدهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خانواده شما میتواند دادخواست مطالبه وجه اقامه نماید