مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر با ادله محکم

درود.
میخواستم بپرسم که جدیدا من با همسرم که در دوران عقد (نامزدی) هستیم به مشکل برخوردیم. همسرم قبل از من دو بار ازدواج کرده بود و جدا شد تا اینکه ما با هم آشنا شدیم و این آشنایی منجر به ازدواج شد و فعلا عقد هستیم. من وارد حساب کاربری همسرم در اینستاگرام شدم (بدون اطلاع خودش) و دیدم که با بنده خدایی تیک میزنه. میخواستم بپرسم که اگر ما قصد جدایی داشته باشیم و اگر همسرم درخواست جدایی بدهد و اگر من از دلایل جدایی مون رو تیک زدن همسرم در اینستاگرام به قاضی اعلام کنم و به قاضی بگم که من بصورت مخفیانه وارد حساب کاربری همسرم میشدم، آیا این ورود میتواند منجر به شکایت همسرم از من بدلیل ورود بدون اجازه به حساب اینستاگرام ایشون شود یا خیر ؟
و سوال دوم اینکه خانمم زمانی که وارد زندگی من شد باکره نبود. اگر ما قصد جدایی داشته باشیم و اگر همسرم درخواست طلاق بدهد، آیا باز هم من موظف به پرداخت مهریه بصورت کامل هستم ؟
اگر همسرم از من بخواهد که خودش مهریه را ببخشد و من طلاق دهم ، آیا بدون پرداخت مهریه میتوان جدا شد ؟
و در نهایت اینکه من برای اثبات ادعای خودم بابت تیک زدن همسرم در اینستا میبایست پرینت چت های همسرم در اینستاگرام را بعنوان دلایل خیانت به قاضی ارائه کنم. آیا پرینت چت کردن همسرم ادله ی قابل قبولی برای قاضی در هنگام جدایی و پرداخت نکردن مهریه خواهد بود ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر توافقی باشد همه چیز براساس توافق است ...اگر خیانت ثابت شود دلیل بر ندادن مهریه نمی شود ....شما میدانستید قبلا ازدواج کرده پس ایرادی نئارد و البته تاثیری در مهریه هم ندارد ...

یک وکیل

با سلام
ودود غير مجاز شما مصداق تجاوز به حريم خصوصي افراد ميباشد ولي در صورتي كه در اين چت ها ظن به وجود رابطه نامشروع باشد ميتواند اماره اي براي قاضي باشد
در مورد عدم بكارت در صورتي كه شما در زمان عقد گواهي عدم بكارت دريافت كرده باشيد ميتوانيد استناد كنيد والا اثبات اين امر ممكن نيست
در مورد مهريه تمام مهريه را بايد پرداخت نماييد
مگر توافقي جدا شويد يا رضايت محضري با مضمون أبرأ داشته باشيد يا در دادگاه بخشش مهريه از سوي همسرتان اعلام شود رابطه نامشروع دليلي بر عدم پرداخت مهريه نميباشد