مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از صندوق قرعه کشی

با سلام خدمت دوستان عزیز.
من پارسال برج 10 با یه بنده خدایی کار میکردم بهم گفت دوستش قرعه کشی گذاشته و به اصرارش من هم وارد قرعه کشی شدم.بهم گفت برج 3امسال قرعه‌کشی بنام من در میاد.ولی زد زیرش هی بهانه گرفت منم گفتم پول خودمو بده اصلا قرعه کشی نخواستم الانم بهم میگه پولتو میدم ولی هی منو میپیچونه مبلغش 5میلیون تومنه .تمام رسید های واریزی بهمراه پیامک هایی به درباره این موضوع صحبت کردیم دارم .میشه راهنمایی کنید که چیکارکنم
باتشکر?

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود. اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ابتدا اظهارنامه لرای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست اقامه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست مطالبه وجه درشورا تقدیم نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق توضیحات شما امکان تعویض اون کالا وجود ندارد اما اگر گرانفروشی صورت گرفته است می‌توانید مبلغ اضافه آن را مطالبه کنید یا از طریق تعزیرات اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وهله اول اقدام به ارسال اظهارنامه با موضوع مطالبه وجه کنید.
در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
برای شخصی ک پول را واریز نموده اید اظهار نامه مبنی بر مطالبه بفرستید. در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه ثبت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید