مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سن در مدرک تحصیلی

با تغییر سنم ایا میتوانم مدارک تحصیلی خودم را به روز رسانی کرده و مطابق تغییر سنی که انجام داده ام مدارکم نیز با همین سن منطبق شوند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید درخواست اصلاح مدارک را داشته باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

در صورتی که سن شما تغییر پیدا کند تمامی اسناد هویتی و تحصیلی شما مطابق با سند شناسنامه‌ای تغییر خواهند یافت ولیکن این نکته را مد نظر داشته باشید که امکان تغییر سن به هیچ عنوان وجود ندارد فریب افراد شیاد و کلاهبردار نخورید در هیئت ره ثبت احوال رسیدگی می‌شود و در صورتی که کمتر از 5 سال باشد در دادگاه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد