مشاوره حقوقی رایگان - عدم پیگیری حکم اناطه

با سلام عرض احترام
بنده از چند نفر با عنوان تصرف عدوانی شکایت کیفری کردم و دادگاه کیفری حکم اناطه برای اثبات مالکیت در دادگاه حقوقی صادر کرد، اما من اشتباها در دادخواست خود به جای اثبات مالکیت همان شکایت تصرف عدوانی را در دادگاه حقوقی تکرار نمودم و متاسفانه در دادگاه حقوقی نتوانستم شکایتم را اثبات کنم و حکم به ابطال ادعای بنده صادر شد. اما بنده دیگر حکم اناطه کیفری را پیگیری نکردم و یکسال از حکم دادگاه حقوقی گذشته و امروز برای من از طرف دادگاه کیفری ابلاغیه برای اخذ توضیحات آمده و من قصد ادامه شکایتم را ندارم چون خوانده ها بعد از اقدامات قانونی بنده دیگر برای زمین من مزاحمت ایجاد نکردند. اکنون دو سوال دارم:
اولا اگر به پیگیری خود ادامه ندهم دادگاه کیفری چه حکمی صادر میکند و در کل چه جوابی به دادگاه بدهم بهتر است؟
دوما اگر بخواهم پیگیری کنم چه اقداماتی را باید انجام بدهم؟
پیشاپیش از پاسخ شما بسیار ممنون و سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

در هر صورت شکایت کیفری شما رد خواهد شد چه پیگیری کنید چه پیگیری نکنید. ضمنا اون اثبات مالکیتی که دادسرا در قرار مینویسه بسته به مورد میتونه دعاوی حقوقی متعددی رو شامل بشه. اما بطور اخص در خصوص سوال شما پاسخ همونه که گفتم. شکایت کیفریتون در هر حال رد میشه.