مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط پدر

سلام من 17سالمه بخاطر ی وسیله که از دزدیده شد مادرم خیلی دو بهم زنی کرد و پدرمم باعث شد که منو بزنه اون منو از مو گرف و با ی بند داشت منو خفه میکرد مادرم از اون ور داشت منو تناشا میکرد و میگفت که اره خوبش میکنی بکشش و ی سال پیش پدرم بهاطر ی سری از مسایل نزاشت من یک سال کامل درس بخونم من نمیدونم چیکار کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

متاسفانه در مورد این وضعیت اسفبار تا حدودی با ابهام قانونی مواجهیم. فرزندان 18 ساله رشید محسوب میشن و والدین میتونند اونا رو از خونه بیرون کنند. بهتر بود جنسیت خودتان را هم اعلام میکردید. بهرحال میتوان علیه والدین شکایت کرد منتها خیلی سخت میشه اونارو محکوم کرد.