مشاوره حقوقی رایگان - جرم زیر 18 سال

سلام و عرض ادب.
ببخشید من در 17 سالگی، مرتکب جرم توهین و تهدید از طریق پیامک شدم.
از من در شعبه اطفال شکایت شد و طی صحب هایی که قاضی محترم داشتن با ما و شاکی (عمه هام)، رضایت دادند.
اما الان بخاطر درگیری مجدد با پدر و مادرم، اون مهلت 20 روز تجدید نظر رو انجام دادن و تجدید نظر کردن.
من الان سال آخرم هست و برای افسری دریایی ارتش ثبت‌نام کردم و قراره ان‌شاءالله آزمون ورودی رو برج10 همین سال بدم به امید خدا.

با توجه به اینکه تجدید نظر در رأی کردن(و اینکه من اصلا کاری نکردم که تجدید نظر کردن، فقط بخاطر نزاع دوباره با پدر مادرم بوده)، امکنش هست بتونن برای من سابقه کیفری درست کنن و نتونم استخدام بشم؟
با توجه به اینکه من اون بزهکاری (توهین و تهدید از طریق پیامک) رو قبل سن قانونی و در شعبه اطفال و نوجوانان بوده.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

تجدیدنظرشان به احتمال زیاد رد میشه چون قبلش رضایت دادند اما سنی که شما در اون قرار دارید سن بسیار حساس و خطرناکیه. سطح هورمونهای ترشح شده بسیار بالاست و این میتونه خلق و خوی شما را پرخاشگر تند خو و عصبی کنه. برای همین تا حد امکان تلاش کنید راجع به خودتان آگاهی بیشتری کسب کنید. نزاع با والدین جرمه. بعد از 18 سالگی فرد رشید و بزرگسال محسوب میشه و مسیولیت تمام اعمالش پای خودشه. طبق قانون والدین بعد از این سن هیچ تکلیف و وظیفه ای در قبال فرزندشان ندارند حتی میتونند اونو از خونه بیرون کنند چون وظیفه حضانت و نگهداری بعد از 18 سالگی ساقط میشه و اگر والدین بعد از این سن همچنان از فرزندشان نگهداری میکنند لطف میکنند چون قانونا وظیفه ای ندارند