مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از متهمی که نه مکان و نه نامش را بلدم

با سلام بنده می‌خواهم از شخصی شکایت کنم که نه نامش را می‌دانم و نه آدرسش را.... فقط دو تا شماره تلفن همراه ازش دارم...
ممنون میشم اگه کمکم کنید و راهنماییم کنید که متن این شکایت چطوری باید باشه یا بهتره بگم چه نوع شکایتی باید بنویسم برای این موضوع سپاسگزارم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید بنویسید مجهول الهویت و مجهول المکان و تقاضای ردیابی خطوط تلفنش رو مطرح کنید البته در کنارش حتما باید ادله قابل قبولی علیه اون فرد ارایه کنید چون بی دلیل و بیجهت نمیشه تلفن کسی رو ردیابی کرد