مشاوره حقوقی رایگان - شکایت انتقال مال غیر

سلام. وقت بخیر
من خونه ای رو پارسال اجاره کردم.
3دانگ، 3 دانگ مال یک زن و شوهر بود.
این دو نفر استان دیگه زندگی میکردن. خونه ای که ازشون اجاره کردم استان دیگه.
اسم جفتشون تو قولنامه هست.
بنگاه قولنامه رو تنظیم کرد. من رفتم قرارداد امضا زدم، گفتن این زن و شوهر استان دیگه هستن و خیلی درگیر کار و زندگی هستن، بعد میان امضا میزنن.
خلاصه ما پول رو دادیم. مستاجر اون خونه تخلیه کرد. ما اومدیم نشستیم. چند روز بعد فقط شوهره اومده بود امضا زده بود.
یک برگ از قولنامه رو دادن به من.
الان قرارداد تموم شده. پول من رو ندادن. من ازشون شکایت کردم.
الان زن و شوهر به طلاق رسیدن بخاطر مشکلاتشون.
زنه از من بخاطر انتقال مال غیر شکایت کرده!! (چون خودش زیر قولنامه رو امضا نزده، میگه تو خونه ای نشستی که 3 دانگ مال من بوده و من امضا نزدم)
الان من باید چیکار کنم؟
اصلا مربوط میشه به انتقال مال غیر؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نه این مورد انتقال مال غیر محسوب نمیشه اون فقط میتونه علیه شوهرش اقدام کنه نه شما.به فرض که امضا نکرده باشه رضایت که داشته؟ درسته؟ اگه نداشته پس چرا اون زمان که شما ساکن بودین صداش در نیومد؟ کلید خونه اش دست شما چیکار میکرد؟اگر هم انتقال منافع مال غیر بوده از جانب شوهرش انجام شده نه شما.