مشاوره حقوقی رایگان - کارت عابر مسدود شده

باسلام وخسته نباشید وتشکر از اینکه جواب بنده رادادین
من به صورت حضوری امروزبه شعبه پنچم دادگاه مراجعه کردم ولی درجواب به من گفتن خودمان نامه می‌زنیم تاکارت آزاد شود نیاز به حضور شما نیست ولی هنوز کارتم مسدود است نمیدانم چیکار کنم میرم دادگاه میکن مشکل نداری حل شده ولی کارتم آزاد نشده تماس گرفتم بااپراتوربانک باز پاسخ همان قبلی هست من به کجامعترض باشم چراکسی مشکل ما رسیدگی نمیکنه. باتشکر از اقای مجتبی عاشوری

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید از دادگاه بخواهید رونوشت نامه رفع مسدودی رو بهتون بدند که دستی ببرین بانک