مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری

سلام خسته نباشید. خونه ما و زن عموم نزدیک هم هست. زن عموم قرص های اعصاب میخوره . با خانواده ما مشکل داره .هر چند وقت یک بار به بهانه های مختلف میاد دم در خونه خودشون و شروع به فحاشی به ما میکنه . عموم هم کتکش میزنه . چند روز پیش برادرم از سر کار میاد خونه میبینه زن عموم به مادرم فحاشی رکیک میکنه. برادرم گلوش گرفت یه سیلی زد بهش .. دخترعموم زنگ زد پلیس.. روز بعدش من داشتم با عموم حرف میزدم که دخترعموم اومد عینک منو شکست و بینی منم جراحت پیدا کرد . دامادشونم یه سیلی بزرگ به برادرم زد . من زنگ زدم پلیس بخاطر عینکم و بینیم شکایت کردم. ما دروبین مداربسته داریم سر درگیری اول روشن نبود ولی سر درگیری دوم روشن بود..
حالا اونا میخوان کمر زن عموم که مشکل داره بندازه گردن برادرم با شاهدین دروغین . اون روز کسی اونجا نبود . چجوری ما ثابت کنیم که اون شاهدین دروغین هست ن؟ و چجوری ثابت کنیم کمر زن عموم اون روز آسیب ندیده.
و حکم گلو گرفتن و سیلی زدن برادرم به زن عموم چیه.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره حضوری با وکیل مشورت کنید خصوصا در مرحله دادسرا دسترسی به وکیل خیلی مهمه.