مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام
در زمان خرید آپارتمان پیش فروش ، سازنده پای قولنامه مارو امضا و انگشت زده
اما در دادگاه اعلام کرد امضا و اثر انگشت جعلی هست
میخواستم‌ بدونم مگه کارشناس تشخیص خط و اثر انگشت چقدر احتمال داره خطا تشخیص بده که اینقدر مطمئن و به این راحتی انکار کرد؟؟
و آیا بعد اثبات عدم جعل ما می‌تونیم اعاده حیثیت کنیم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

احتمال تشخیص اشتباه خیلی پایینه در حد دو سه درصد.خیر شما نمیتونید بعدش اعاده حیثیت کنید طرف یه ادعای واهی مطرح کنه خودش باید هزینه کارشناسی رو بده و در نهایت هم ادعاش ره به جایی نمیبره همین. ما در قانون چیزی تحت عنوان اعاده حیثیت نداریم اما بسته به مورد میشه علیه طرف به اتهام افترا شکایت کرد