مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت اظهارنامه

با سلام
نحوه دریافت اظهارنامه توسط گیرنده به چه صورته؟
بنده یک آدرس احتمالی از گیرنده دارم. اگر به آن آدرس ارسال کنم اما آدرس را اشتباه داده باشد آیا مشکلی برای من ایجاد میشود؟
امکان ارسال اظهارنامه بر روی شماره تلفن مانند ابلاغیه وجود ندارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر مشکلی برایتان ایجاد نمیشود خیر امکان ارسال روی شماره تلفن هم وجود ندارد. شما اگه کد ملی اون طرف رو داشته باشید کفایته چون اگه ثنا ثبت نام کرده باشه آدرسش تو سیستم هست خودبخود بالا میاد. اگه شماره ملی و تاریخ تولدش رو داشته باشید وکلا هم میتونند آدرسش رو از ثنا استعلام کنند. وقتی میخواهی برای یکی اظهارنامه بفرستی کد ملیش رو بده دفتر خدمات قضایی اونا خودشان آدرس ثناش رو پیدا میکنند البته مشروط به اینکه طرف ثنا ثبتنام کرده باشه