مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت کیفری در خصوص عمل نکردن به تعهدات

سلام.من حدود 3 ماه قبل از شوهرم به دلیل ضرب وجرح عمدی شکایت کردم وبا توجه به صورت جلسه و نامه پزشکی قانونی وقتی رفتیم دادگاه از اون تعهد گرفتن که توهین وتهدید وضربو.. انجام ندهد.ومن در صورتی رضایت دادم که ایشون تعهد دادن که یا برای من در مدت یک ماه منزل فراهم کنن ویا اینکه اقدام کنن برای طلاق..که ایشون هیچکدام رو انجام ندادن ومن الن 4 ماهه بلاتکلیفم..الن من میخواهم بنا به عمل نکردن به تعداتش از ایشون شکایت کیفری کنم..لطفا راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نمیتونید به خاطر عدم انجام تعهداتش شکایت کیفری کنید.شما همون شکایت قبلیتونو شاید بتونید ادامه بدید چون انگار رضایتتان مشروط بوده و رضایت بی قید و شرط ندادین