مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتورخانه و کنتور گاز

سلام ما اپارتمان 9واحدی هستیم که 7 واحد کنتور گاز خود را جدا کرده اند وپکیج نصب نموده اند ایا چون انها اکثریت را دارند میتوانند 2 واحد دیگر را با توجه به هزینه زیاد مجبور به این کار کنند من گفتم انها میتوانند تجهیزات موتور خانه را بفروشند و خرج مشاعت کنند من یک موتور خانه کوچک برای دو واحد انجا قرار دهم ولی مدیر ساختمان به دلیل اینکه فضای موتور خانه مشاع است رضایت همه لازم است در صورتی که ان محل از زمان ساخت اپارتمان موتور خانه بوده ومن میخواهم در ان موتورخانه کوچک و کم هزینه به جای موتور خانه قبلی قرار دهم و نمی خواهم انجا را بطور کامل تصاحب کنم ایا من میتوانم این کار را انجام دهم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر شما نمیتوانید بدون رضایت اکثریت در مشاعات اقدامی انجام بدید با توجه به اینکه اونا اکثریتند میتونند شما را وادار کنند ولی شما نمیتوانید. ملاک تصمیم گیری در چنین مواردی رای اکثریته. قرار نیست همه رضایت بدند اکثریت رضایت بدند کفایته و اقلیت مجبورند از جمع تبعیت کنند.