مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
نامزدم الان قبول نمیکنه عروسی بگیریمو رفته نفقشو اجرا گذاشته بعد کارشناس نفقه اومده و مال سه سال که نامزد بودیم و نفقه بریده که مال سال 98 قیمت 450000 زده منم براش خرجیشو دادم ولی قبول نمیکنه من فقط برا لباس و اینا فاکتور دارم میخاستم ببینم اگه به نظر کارشناس اعتراض بدم و این فاکتور ها رو داخل پرونده بذارم تاثیری در نظر کارشناسانی که میان میگذاره یا نه؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. ارائه هرگونه مدرك مبني بر پرداخت نفقه، قطعاً مفيد است. اين كار را سريعتر انجام بدهيد