مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با خودرو پارک شده در خلاف جهت

با سلام من ماشینمو در سمت چپ به جهت خلاف پارک کرده بودم یدونه ماشین از سمت راست به ماشین من میخوره الان مقصر کیه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مقصر خودرو درحال حرکت میباشد نه خودروی متوقف.شما صرفا جریمه پارک غیر مجاز میشوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اینکه شما به صورت خلاف ماشین را پارک کرده‌اید نمی‌تواند صرفاً دلیل بر تقصیر شما باشد می‌بایست کارشناس حضور پیدا نماید تا موضوع را کارشناسی کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام علت حادثه در تعیین مقصر باید بررسی شود ، علی اصول خودروی مقابل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات در صلاحیت افسر راهنمایی و رانندگی است.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... بستگی به شرایط حادثه داره ... اما اصولا 50 50

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری و شهرداری اداره کار خارج از تخصص است

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

بستگی به شرایط راه داره اگر جاده یا خیابان وسیع باشد و خودروی که با شما تصادف نموده میتوانسته از انطرفتر برود و خود قصوری انجام داده باشد مقصر خودروی هست که به شما اصابت کرده