مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک ارثی

با عرض سلام پدر عموی بنده هیچ ورثه ای نداشته و بعد از فوت به جز یک چهارم اموالش به پدربزرگم رسیده است و پدربزرگم سه چهارم اموال ارث رسیده رو به پدرم واگذار کرده است ک حدودا سه تا زمین میباشد وبعد از فوت پدربزرگم وراث ایشان از پدرم بخاطر مالک بودن یکی از زمین ها شکایت میکنن و دادگاه طبق اسناد پدرم رای بر این داده ک پدرم ادعا کرده ک پدربزرگم کل اموال ب ارث رسیده از برادرش را به پدرم واگذار کرده است و دادگاه با توجه ب همین اسناد زمین خاسته رو رای ب مالک بودن پدرم میدهد حال پدر بنده هم فوت کردن و وراث نسبت ب دو زمین دیگر ادعای مالکیت میکنن درحالی ک این دو زمین هم در زمان حیاط ایشان در اختیار پدرم بودحال سوال اینجاست وراث ک عمو و عمه های بنده میشوند میتوانند ادعای مالکیت بکنند؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست انحصار ورثه کنید مشخص میشود ورراث

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانند ادعای خود را اثبات کنند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ادعای مالکیت کردند شما باید با مدارکتان دفاع کنید
قدری پیچیدست شاید بهترباشد همچین دعوایی را بوکیل بسپرید تا مطمئن تر پیش ببرد
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدربزرگتان در زمان حیات و در کمال صحت عقل و روان و با اختیار انتقال داده باشد بقیه وراث نمی توانند مدعی حقی باشند.