مشاوره حقوقی رایگان - ادعای واریز اشتباهی وجه

با سلام، من سه روزپیش به واسطه خانمی بایک آقا آشناشدم ایشون اومدن منودیدن بعدازچندماه دوباره پیام دادکه برم پیششون مبلغ 50هزار تومنم براکرایه به کارت من واریز کردن آدرسم پیامک کردن منم رفتم بعد مبلغ 1میلیون باهم رفتیم عابربانک رسیدشم دارم بعد از دوروز الان میگه پولمو بده وگرنه شکایت میکنم میگم پولو اشتباهی زدم،منم بهش گفتم پیامکتون رو دارم علاوه بر این شما اول 50تومن زدین بعد از یک ساعت 1میلیون زدین، اگه اشتباهه چرا دوبارتکرارشده وپیامکشونم هست که از قبل و الانه، تو روخدا کمکم کنید میفهمه از آبروم میترسم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نترس اگر شکایت کرد همینها را بگو به دادگاه ولی اسکرین شات پیامک‌ها را داشته باش

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت كردند
شما هم دفاع نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد