مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب شهر دیگر

با سلام من توانستم از طریق شکایت حقوقی به حکم جلب برسم متوجه شدم که ایشان در شهر دیگری زندگی می‌کنند البته دقیق محل زندگیش را نمی‌دانم و الان برای گرفتن حکم جلب باید چه لایحه‌ای را تقاضا کنم لایحه جلب سیار یا نیابت و با توجه به اینکه من خانم هستم و ایشان در شهر دور زندگی می‌کنند آیا ممکن است راهی باشد که خودم حضور نداشته باشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. می توانید نیابت برای شهری که فرد درآن است اخذ کنید وجهت انجام آن به وکیل وکالت دهید.