مشاوره حقوقی رایگان - فن پیج

درود
من فن پیج یک بلاگر بودم ، ک تبلیغات گرفتم و بایو پیج این رو عنوان کردم که این پیج ، فن هست و به کسانی که درخواست تبلیغ داشتن گفتم که این پیج فن پیج هست و با صدای خودم وویس میدادم و ...
الان اون بلاگر شماره کارت من و شماره تلفن من رو استوری کرده با اسم و فامیل
و گفته این خانم خودشو جای من جا زده و من فن پیج ندارم
آیا من جرمی مرتکب شدم ؟
قابل ذکر هست به من پیام دادن گفتن پیج رو پاک کن و من سریعا پیج رو بستم ، چون نمیدونستم فن پیج شدن نیاز به اجازه دارد
لطفا راهنماییم کنید
ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کند میتوانید دفاع کنید راه دفاع دارد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نه جرمی مرتکب نشدید میتونید به فعالیتتان ادامه بدهید و اون بلاگر هم نمیتوانند قانونا علیه شما اقدامی بکنند.قانون ایران اساسا فعالیت بلاگرها در پیامرسانهای مسدود شده مثل اینستاگرام رو اصلا به رسمیت نمیشناسه و اصلا قانونی در این زمینه وجود نداره.