مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی مستقل شدن

سلام خسته نباشید.
من دختری 20 ساله هستم که به تازگی طلاق گرفتم و در خانه پدرم ساکن.
به دلیل افکار و عقاید مذهبی خانواده ام به شدت اذیت و محدود هستم در حدی که اختیاری در میزان پوشش و حجاب و رفت و آمد و .... ندارم.
میخواستم ببینم چه راهی برای مستقل شدن وجود داره؟
و در برابر مقاومت خانوادم چیکار میتونم بکنم؟؟
درحال حاضر شغلی ندارم اما بدون محدودیت خانواده ام قطعا موقعیت های زیادی برای شغل پیدا کردن دارم.محصلم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. شما می توانید مستقلا زندگی و اشتغال داشته باشید و نیازی به طرح دعوی واجازه از دادگاه و… برای این مورد ندارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای زندگی مستقل باید جایی برای زندگی داشته باشید در غیر این صورت بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است بدوا به مشاوره خانواده مراجعه کنید و سعی در حل مشکل داشته باشید علی الاصول چون بالای 18 سال سن دارید قانونا نیازی به اجازه دیگری برای انجام امورات ندارید