مشاوره حقوقی رایگان - تأمین دلیل

سلام. بابت تصادف که مقصر از محل متواری شده در دفتر قضایی شکایت کردم که پس از استعلام از راهور راننده ساکن کرج می‌باشند اما متاسفانه آدرس ثبت شده ایشان در ثنا اسلامشهر است و به دلیل بعد مسافت من نمی‌توانم به اسلامشهر بروم. لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. محل سکونت درج شده در ثنا ملاک است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت دادگاه محل سکونت خوانده صلاحیت رسیدگی به پرونده را دارد.
پرونده به اسلامشهر ارسال می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه کاری نمی‌توان کرد مرجع صالح دادگاه محل اقامت خوانده است و علی الاصول ملاک آدرس مندرج در سامانه ثنا می باشد