مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه واریز وجه معامله توسط اشخاص ثالث

من ماشین 350 م تومن به یه خانم فروختم و ایشون5 م ت بیعانه زده ولی مابقی مبلغ معامله توسط اشخاص ثالث به حسابم واریز کرده میخوابدونم چجوری ازش اقرارنامه بگیرم در مورد ادعای مالی واریزی اشخاص ثالث ایا این اقرار اگر از خانم بگیرم و بعدا شکایتی از طرف اشخاص ثالث بابت واریز وجه از من بشه اقرارنامه که خانم داده کافی هست و برای من مشکل مالی و غیر مالی پیش میاد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست محضری اخذ کنید یا نهایتا پرداخت پول توسط اشخاص ثالث را در مبایعه نامه ذکر کنید.
درصورت اخذ اقرارنامه خیر.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در قرارداد به این موضوع اشاره کنید یا رسید بگیرید تا در آینده مشکلی پیش نیاد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در قرارداد مربوطه این امر را قید کنید و دو شاهد ذیل آن را امضا کنند