مشاوره حقوقی رایگان - تنطیم سند وکالت نامه

با سلام
ببخشید چندی پیش همسایه ما تصادف کرده بودند تو یه شهر دیگه و یکم اسیب دیده بودند بعد گذشت 1 سال
تو خیابون که داشتم راه میرفتم جلومو گرفت و خواهش کرد که میخواد دیه و هزینه بگیره از دولت
و ازم خواست که باهاش برم دفتر ثبت اسناد
منم خجالت کشیدم زیاد نتونستم بپرسم چی به چیه
بهم گفتن یه فرد معتمد میخواییم تا اینا که 4 تایی تصادف کرده بودند فقط پشرشون رو میخوان بفرستن برا دریافت دیه
بخاطر همین اسم منم تو وکالت نامه زدن و امضا و اثر انگشت ازم گرفتن و تو سامانه ثنا هم ثبت نام کردم
الان میخواستم بدونم پای منم گیره یا فقط به عنوان شاهد امضا ازم گرفتن و هیچ کاری نمیتونن بکنن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
سند نیاز به بررسی دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به دفترخانه مذبور مراجعه و درخواست کپی وکالتنامه مربوطه را نمایید بعد از مطالعه می‌توان نظر دقیقی داد مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است