مشاوره حقوقی رایگان - بازی کردن در کوچه

من با دوستام هر وقت که میخواهیم در کوچه فوتبال بازی کنیم یک همسایه مزاحم و نمی گذارد ما فوتبال بازی کنیم در مورد ساعات بازی، ما قبل از 12 ظهر بازی میکنیم میگوید صبح است 3 بازی میکنیم میگوید ظهر است و 6 بازی میکنیم میگوید شب است در صورتی که توپ به محل سکونت او هیچ برخوردی ندارد و محلی برای فوتبال نزدیک به محل سکونت ما ندارد الان او حق شکایت دارد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما حق ندارید در کوچه بازی کنید.
برای بازی فوتبال باید به پارک یا باشگاه یا زمین خاکی دور از همسایه ها مراجعه کنید تا مزاحمتی برای دیگران نداشته باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند تحت عنوان مزاحمت اقدام به شکایت کند

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

سلام
خیر
باهیجان بازی کنید.کسی تا به حال به خاطر بازی کردن مجرم شناخته نشده