مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شرکت نفت برای بازماندگان

سلام و عرض ادب
بنده همسر دوم و رسمی شوهرم هستم
شوهر بنده چند سالی است که فوت شده است
4 دختر از همسر اول دارد که هر 3 تا مطلقه و 1 نفر مجرد است و حقوق بازماندگی پدر را می‌گیرند
همسر اول در ایران نیست و اصالتا انگلیسی می باشد
من و ایشان به یک میزان دریافت می‌کنیم
حقوق همسر اول به حساب ایشان در ایران واریز می شود و یکی از بچه ها وکالت برداشت دارد
همسر اول در فروردین ماه در انگلیس فوت کرد و فوت نامه به تاریخ 2 خرداد صادر شده و در ثبت احوال موجود می باشد
ولی بچه ها از ارائه آن به شرکت نفت و ابطال شناسنامه خودداری می کنند
بنده باید به چه صورت حقوق را به خود اختصاص دهم و همچنین حقوق واریزی از زمان فوت تا کنون را به چه صورت طلب کنم
ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ازشرکت نفت بخواهید از ثبت احوال استعلام بگیرد