مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی

باسلام خسته نباشید بنده تا اخر سال ازمون خدمتگزاری آموزش وپرورش دارم ودر مقطع کارشناسی اموزش ابتدایی مشغول به تحصیل هست سوالم این هست که اگر من ازمون استخدامی خدمتگزاری را قبول بشم واستخدام بشم وسال بعد ازمون اموزگاری بدم وقبول بشم می توانم از شغل خدمتگزاری انصراف واستعفا یدم واستخدام بابت اموزگاری بشم یا نه ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به تعهدی دارد که در بدو استخدام از شما اخذ می کنند در خصوص موارد درون سازمانی بهتر است از طریق ارگان محل خدمت پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سوالات اداری مربوط به استخدامی و اداره کار خارج از تخصص است