مشاوره حقوقی رایگان - صیغه شدن بر دو شخص

با سلام
حدود 4 سال هست که با یک خانوم صیغه محرمیت خوندیم، در دفترخانه با دفترچه صیغه نامه.
قبلا این خانوم صیغه شخص دیگری بوده.
الان اون اقا اومده ادعا میکنه در مقابل چند نفر شاهد که تو این 4 سال این خانوم صیغه ایشون هم بوده اما مدرکی نشونم نداده، خانوم بنده ام میگه الان 4 سال صیغه ام با اون اقا تموم شده و اون آقا دروغ میگه و در ضمن چند روز پیش دیده شده که این خانوم از کامیون اون آقا پیاده شد.
میشه راهنماییم کنید که من باید از دست خانوم شکایت کنم یا اون آقا؟
ممنون از جواباتون